martes, 18 de noviembre de 2014

''El misterio de la cripta embrujada''

El misterio de la cripta embrujada es una novel·la escrita per l'autor espanyol Eduardo Mendoza l'any 1978.La novel·la es del gènere policíaca i misteri.
El llibre explica com el comissari Flores es un inspector que investiga sobre la desaparició de una nena de una escola internada de monges, l'inspector demana ajuda a un antic criminal que esta en un manicomi. Així que el criminal y el comissari arriben a un tracte :si ajuda a resoldre el cas  el criminal es guanyarà la llibertat.
Desprès de sortir del manicomi el criminal torna a Barcelona desprès de 5 anys.

Encara que el criminal ha recuperat el control de ell mateix ,segueix tenint les mateixes costums de inventar-se identitats, substituir a altres o obrir portes sense claus. S’involucrarà en una historia en la que un industrial català ric que vol amagar el cos d'un mort. Intentant tapar aquesta mort es produeix molt delictes(morts, drogues...),que el criminal aconseguirà resoldre amb l'ajuda de una ex-alumne de l'escola.

Aquest llibre va ser un que vaig llegir a lectura obligatòria de l'institut .M'agrada perquè es de misteri i el protagonista en cap moment diu el seu verdader nom,sempre s'anava canviant de nom i la seva actitud es molt divertida

No hay comentarios:

Publicar un comentario